Edukacijski treninzi

Radom na poboljšanju komunikacije, omogućuje se uspjeh u privatnom i poslovnom svijetu. Rješavanje konflikata, realizacija planova i jačanje timskog duha glavni su sastojci za poticanje energije uspjeha.

Edukacijski treninzi

Osim individualnih terapija, prema vašoj mjeri i u skladu s vrijednostima vaše tvrtke, radimo edukacije i edukacijske treninge kojima je cilj poslovni i privatni uspjeh:

=

Poboljšanje komunikacije

=

Uspješnija prodaja

=

Rješavanje konfliktnih situacija

=

Realizacija poslovnih planova i ciljeva

=

Jačanje timskog duha i sinergije

=

Balans poslovnog i privatnog

Ovim edukacijskim treninzima koji su motivirajući, inovativni i iskustveno provjereni unaprjeđuju se komunikacijske vještine zaposlenika, njihova emocionalna inteligencija, rješava se stres i potiče se energija uspjeha.

Ulagati u najbitniju varijablu tvrtke – ljude.

MT20

Vi ste lider, menadžer ili rukovoditelj koji želi voditi svoj tim do uspjeha? MT20 je program sa dvadeset alata koje koriste svjetski stručnjaci te će vam osigurati maksimalnu uspješnost u radu s ljudima. Tehnike su proizašle iz više psihoterapijskih pravaca (Transakcijska analiza, Geštalt terapija, NLP…). Lider je usmjeren na vođenje i održavanje procesa.

NLP starter

Čak i najsnažnije i najuspješnije osobe se na putu do uspjeha susreću s vlastitim ograničenjima. Pojmovi poput uspjeha, statusa i iscrpljenosti ne nastaju samo zbog prevelike euforije i nisu samo problem menadžera, već nalaze plodno tlo u svakome od nas. Naše nas vlastite blokade ograničavaju, a svi želimo samo jedno; želimo živjeti, napredovati i ostvariti svoje osobne želje i ciljeve. Trening je namijenjen svima koji žele unaprijediti svoju komunikaciju, fleksibilnost, podići učinkovitost i uspješnost te razvijati nove strategije.

NLP Practitioner

NLP Practitioner jedan je od najmoćnijih i najkorisnijih razvojnih treninga osobnog i profesionalnog rasta i promjena. Trening u kojem se kroz kreiranje osobnog iskustva, integriraju efikasni alati i modeli primjenljivi u svim životnim segmentima. Naučene vještine, strategije i procesi pokreću promjenu ponašanja, realizacije ciljeva, značajno unapređenje komunikacije i veći stupanj usuglašenosti s drugim ljudima. Trening je kreiran prema kurikulumu HANLP, EANLP-a i IN-a, traje 18 dana kroz 135 sati formalne edukacije i vježbi. Uspješnim završetkom treninga i certifikacijom polaznici dobivaju certifikat NLP Practitioner engleski/ hrvatski sa pečatom/licencom.

Preuzmite profil tvrtke

Preuzmite profil tvrtke i na jednom mjestu saznajte sve informacije o Imea Consulting uslugama.

Zatražite sastanak

Želite uvidjeti maksimalni potencijal svoje kompanije, a niste sigurni odakle krenuti? Javite nam se već danas.

Kontakt

Imea Consulting
Nad lipom 12b, 10 000 Zagreb
kata.leutar@imea.hr